Hotel Modern – Mamaia

Descriere: Oferind cazare confortabilă, piscină în aer liber, un restaurant, bar, terasă și grădină, hotelul Modern din Mamaia poate fi opțiunea perfectă atunci când vă plănuiți vacanța la mare.
Restaurantul proprietății are un meniu tip bufet, cu preparate din bucătăria internațională, iar toate camerele hotelului includ TV, minibar, birou, aer condiționat și internet gratuit.
De asemenea, hotelul Modern pune la dispoziția oaspeților săi sală de fitness și saună, un loc de joacă pentru copii, un teren de tenis, depozit pentru bagaje, recepție deschisă non-stop și parcare gratuită.
Ca activități, oaspeții se pot destinde jucând biliard sau tenis de masă și se pot relaxa la o băutură răcoritoare servită la barul de la piscină.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0241 831 975 / 0758 88 88 90

Email: office@hotel-modern.ro

Facebook: www.facebook.com/Hotel.Modern

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/modern.ro.html?

Website: www.modernmamaia.ro/

Notă recenzii Google: 4.0/5 din 885 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.9/10 din 157 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here