Hotel Nevada – Constanța

Descriere: Aflat în zona de nord a orașului Constanța, hotelul Nevada oferă oaspeților săi cazare confortabilă, un restaurant à la carte, bar, terasă și parcare privată, gratuită și supravegheată.
Camerele sunt echipate cu TV, Wi-Fi gratuit, minibar, seif, aer condiționat, balcon cu vedere la oraș și băi private cu articole de toaletă incluse. La restaurantul proprietății, oaspeții pot servi – într-o atmosferă intimă – preparate din bucătăria internațională, iar la terasă sau la bar se pot relaxa cu o băutură răcoritoare sau cu un cocktail.
De asemenea, hotelul mai pune la dispoziție o cafenea în incinta proprietății, o cameră pentru bagaje, recepție deschisă non-stop, săli de petreceri, room service și, pentru o taxă adițională, serviciu de transfer la/ de la aeroport.
În apropiere se află atracții turistice precum Satul de Vacanță Mamaia, Telegondola, Aqua Magic și Delfinariu.

Adresă: Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 311, Constanța 900498

Telefon: 0241 485 855 / 0722 317 463

Email: office@hotel-nevada.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelNevadaConstanta/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/nevada.ro.html

Website: www.hotel-nevada.ro/

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 403 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.4/10 din 563 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here