Hotel Olt by Ventura – Mamaia

Descriere: Aflat într-o zonă intimă și liniștită a stațiunii Mamaia, hotelul Olt Mamaia pune la dispoziția turiștilor camere și apartamente confortabile, elegante și cu dotări moderne, terasă și piscină exterioară, fiind un loc ideal de relaxare și locația perfectă pentru un sejur reușit.
Restaurantul proprietății se află la un kilometru și jumătate distanță, însă hotelul oferă un serviciu de transfer către acesta. Plajele Kudos și H2O sunt la o distanță de 1.4 km, respectiv 1.7 km.
Recepția hotelului are un program non-stop, personalul este prietenos și discret, unitățile de cazare sunt curate și complet utilate, iar parcarea este una foarte spațioasă.

Adresă: Statiunea Mamaia, 900001 Mamaia, România

Telefon: 0241 831 745

Email: –

Facebook: facebook.com/HotelOlt/

Rezervare Booking: booking.com/hotel/ro/olt.ro.html

Website:

Notă recenzii Google: 3.2/5 din 168 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.9/10 din 368 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here