Hotel Orizont – Predeal

Descriere: Hotelul Orizont din Predeal își așteaptă oaspeții într-un cadru încântător și o atmosferă plăcută, oferindu-le numeroase facilități și servicii.
Pentru o ședere confortabilă, camerele au toate dotările moderne (aer condiționat, TV, internet gratuit și băi private), iar hotelul pune la dispoziția celor cazați aici două restaurante, un bar și un centru spa. Interioarele hotelului sunt elegante și corespund celor mai înalte standarde, iar oaspeții se pot relaxa la piscină sau în grădină, unde priveliștea este una deosebită.
Micul dejun se poate servi în camera, iar la restaurantele hotelului Orizont puteți încerca mâncăruri românești sau internaționale.
În imediata apropiere a hotelului se află pârtii de schi, iar la câteva minute de mers cu mașina puteți vizita diverse atracții turistice (Dino Parc, Castelul Peleș).

Adresă: Strada Trei Brazi 6, Predeal 505300

Telefon: 0268 455 150 / 0268 455 473

Email: office@hotelorizont.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelorizont

Rezervare Booking:www.booking.com/hotel/ro/orizont-predeal.ro.html

Website: www.hotelorizont.ro/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 1455 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.7/10 din 1285 recenzii

One comment

  1. Pot sa zic ca sunt dezamagita total de acest hotel ,foarte mare mizerie în camera ..pat murdar ,mocheta murdara (pătată), în camera nu exista 1 bec ,geamuri foarte murdare ,resturi de mancare băgate prin mobilier🤣 la baie nu mai zic,un televizor de ne uitam cu lupa +telecomanda care nu merge🤣..etc etc…+nu specifica la clienți ca avem voie doar 60 min la spa🙈pe buuneee nu am venit sa ne uitam la TV la voi ca putem și acasă ,merita 2 ⭐nu 4 (INGROZITOR) .NU RECOMAND !!

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here