Hotel Pam Beach Resort – Olimp

Descriere: Aflat într-o zonă liniștită și apreciat de-a lungul anilor de un număr mare de turiști, hotelul Pam Beach Resort & Spa din Olimp pune la dispoziția oaspeților camere cu priveliște și numeroase facilități.
Astfel, la această proprietate, oaspeții se pot bucura de acces imediat la plajă, piscină sezonieră în aer liber, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, cafenea, divertisment de seară și de facilitățile de wellness (scaun de masaj, umbrele și șezlonguri de plajă).
Toate unitățile de cazare includ aer condiționat, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, băi private și vedere panoramică la mare. De asemenea, micul dejun se servește în fiecare dimineață, iar la restaurantul hotelului, oaspeții pot încerca mâncăruri din bucătăria internațională, într-o atmosferă relaxantă, cu muzică live.
Ca activități, oaspeții se pot juca darts, tenis de masă, badminton sau biliard.
Parcarea privată este gratuită și supravegheată, recepția are un program non-stop, iar personalul proprietății este amabil și profesionist.

Adresă: Strada Trandafirilor, Olimp

Telefon: 0753 146 331

Email: office@hotelpambeach.ro

Facebook: www.facebook.com/www.pambeach.ro/

Instagram: www.instagram.com/hotelpambeacholimp/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/pam-beach-resort-amp-spa.ro.html

Website: www.hotelpambeach.ro

Notă recenzii Google: 3.8/5 din 919 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.8/10 din 1189 recenzii

One comment

  1. Oribil: departe de plaja, piscina mica si aglomerata, camera mica, paturile si pernele tari. Bahia extrem de mica, dus fara apa calda si miros de veceu public peste tot, camera si baie.
    Parcarea nu exista, desi pe website ei spun ca e “inclusa”. WiFi nu exista decat in lobby, unde, pentru un hotel cu 200 de camere, sunt numai 5 locuri pe o canapea.
    Cand am refuzat sa platesc pentru serviciile excrecabile, managera, Dna Stamate, m-a amenintat cu politia, m-a acuzat ca mint, si a anuntat emfatic ca nu e in contract ca trebuie sa imi offered apa calda!

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here