Hotel Pestera Cota 1610 – Sinaia

Descriere: Având o poziție excelentă, la numai 300 de metri de traseele pentru drumeții și telecabine în zona Platoului Bucegi, Hotelul Peștera își așteaptă mereu oaspeții într-o atmosferă plăcută și liniștită, oferindu-le camere cu vedere la munte, terasă, grădină, piscină, saună și căzi cu hidromasaj, dar și un restaurant și room service.
Interioarele sunt moderne și elegante, peisajul este unul încântător, preparatele de la restaurant sunt foarte apreciate, iar personalul este amabil. Internetul este gratuit, parcarea, de asemenea.
Ca activități, hotelul pune la dispoziție echipament de badminton, un loc de joacă pentru copii, teren de tenis & echipament de tenis, iar în împrejurimi se pot face drumeții, schi sau ciclism.
În imediata apropiere a proprietății Peștera Cota 1610 se află Babele, iar la o distanță de câțiva kilometri aveți Fun Park Kalinderu, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelișor și Castelul Stirbey.

Adresă: Str. Orzea, Moroeni

Telefon: 031 433 6960

Email: info@pestera.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelpestera

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/pestera.ro.html

Website: www.hotelpestera.ro

Notă recenzii Google: 4/5/5 din 1732 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.1/10 din 955 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here