Hotel Piccadilly – Mamaia

Descriere: Aflat în proximitatea plajei Mamaia Beach, hotelul Piccadilly pune la dispoziția oaspeților săi unități de cazare complet echipate și servicii de calitate. Astfel, camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizoare, minibar, Wi-Fi gratuit, băi private și balcoane.
La restaurantul hotelului se pot servi mâncăruri cu specific local sau internațional, iar oaspeții se pot relaxa în orice moment din timpul sejurului lor la bar, în grădină sau la terasă.
Recepția are un program non-stop, iar parcarea privată este gratuită.
Proprietatea are, de asemenea, o zonă de joacă pentru cei mici, iar pentru o taxă adițională, oaspeții pot practica windsurfing sau pescuit.
La o mica distanță față de hotelul Piccadilly se află parcul Aqua Magic, Satul de Vacanță, magazine, restaurante, cluburi și multe alte atracții turistice.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0241 831 129 / 0371074415

Email: rezervari@piccadilly.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelpiccadillymamaia/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/piccadilly-mamaia.ro.html?

Website: www.piccadilly.ro/

Notă recenzii Google: 4.0/5 din 519 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.2/10 din 277 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here