Hotel Piemonte Predeal

Descriere: Situat în stațiunea turistică Predeal, chiar pe drumul DN1, hotelul Piemonte poate fi opțiunea ideală pentru a descoperi Valea Prahovei, acest loc fiind destinația perfectă pentru cei care îndrăgesc natura. Turiștii se pot bucura de o vacanță deosebită la acest hotel datorită unităților de cazare confortabile și spațioase, personalului amabil, accesului gratuit la internet sau restaurantului care servește preparate tradiționale românești şi internaționale. De asemenea, menționăm și că parcarea hotelului este gratuită, iar animalele de companie sunt acceptate și ele.
În proximitatea hotelului, găsiți atracții turistice precum Clăbucet Chairlift, Pârtia de schi Poliştoaca, Pârtia Subteleferic, Telecabina Postăvarul, Dino Parc, Aventura Parc Brașov sau Piața Sfatului.

Adresă: Bulevardul Mihail Săulescu Nr. 149, Predeal 505300

Telefon: 0268 455 849

Email: piemonte@karpaten.ro

Facebook: https://www.booking.com/hotel/ro/piemonte.ro.html

Rezervare Bookinghttps://www.booking.com/hotel/ro/piemonte.ro.html

Website: http://www.hotelpiemonte.ro/

One comment

  1. Slab rău. Foarte scump, camera la cucu au cu doi pereți afară, bătea vântul rece de inghetai, liftul de serviciu se auzea lângă cameră până la miezul nopții. Mâncarea de rahat; aveai de ales pentru mic dejun dintre 3 feluri foarte apropiate ca aspect, și pentru cină, între șnițel de porc sau pui. 4 stele, o carja, nu merită mai mult de două. Vă recomand călduros să alegeți cu totul altceva, sau doar să vă cazați, dar sa nu mâncați. 35 de lei pentru două ouă, fierte sau omletă, juma de roșie, un castravecior, și 50 grame de brânză și o cafea de 70 ml, nu se merita. De banii ăștia la Carpați, e la 500 metri bei și 5 cafele, au suc de fructe, ceai, cereale, etc. Nu treceți pe acolo.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here