Hotel President Baile Felix

Descriere: Hotelul President de 4 stele se află chiar lângă o pădure în Băile Felix și își întâmpină cu ospitalitate turiștii, oferindu-le un centru de wellness, 2 piscine, unități de cazare spațioase și confortabile, un restaurant care servește mâncăruri internaționale și o terasă tradițională. Oaspeții se bucură de acces gratuit la internet, de interioare decorate după cele mai înalte standarde, cu toate dotările necesare, unele camere oferind și balcon cu vedere.
Centrul spa al proprietății are cadă cu hidromasaj, saună, iar la cerere, sunt disponibile masaje şi alte tratamente. La 8 km distanță de hotel se află centrul istoric al orașului Oradea, precum și alte atracții turistice.

Adresă: Baile Felix, 417500 Băile Felix, Jud Bihor

Telefon:

Email: receptie@hotelpresident-felix.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Hotel.President.Baile.Felix

Instagram: https://www.instagram.com/aquapark.felix/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/president-baile-felix.ro.html

Website: https://www.baile-felix.ro/ro/

Notă recenzii Booking: 8.5/10 din 627 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here