Hotel Ramada – Pitești

Descriere: Hotelul Ramada se află în imediata apropiere a teatrului Davila și Pieței Primăriei din Pitești și, datorită facilităților ultramoderne și interioarelor elegante, atrage turiști indiferent de sezon. Proprietatea pune la dispoziție 2 restaurante unde se pot servi diverse mâncăruri, fie din bucătăria tradițională, fie din cea internațională, iar în ceea ce privește relaxarea, hotelul are un centru de spa, saună și wellness (zonă ce include o piscină și sală de fitness).
Unitățile de cazare sunt spațioase și confortabile, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, internet și băi private. Recepția are un program non-stop, room service-ul de asemenea. Personalul hotelului este și el atent și mereu dispus să ofere informațiile necesare.
Printre altele, Ramada Pitești oferă și săli de conferinţă şi petreceri, potrivite pentru organizarea diferitelor întâlniri de afaceri sau evenimente.
Această locație este apreciată de un număr mare de oaspeți găzduiți aici și poate fi, așadar, locația ideală pentru o vacanță de câteva zile.

Adresă: Calea București 31, Pitești 110133

Telefon: 0372 480 500 

Email: reservations@ramadapitesti.ro

Facebook: www.facebook.com/RamadaPitesti/

Instagram: https://www.facebook.com/RamadaPitesti/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/ramada-pitesti.ro.html

Website: www.ramadapitesti.ro

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 1940 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.7/10 din 356 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here