Hotel Romantic – Mamaia

Descriere: Zona liniștită – pe malul lacului Siutghiol – în care este amplasat hotelul Romantic, dar și activitățile pe care le pot practica oaspeții în acest loc, fac din această proprietate, locația potrivită pentru câteva zile la mare. Așadar, pentru o taxă adițională, oaspeții vor avea acces la facilităţi de sporturi nautice, caiac, pescuit și teren de golf.
Hotelul Romantic oferă camere confortabile astfel că, unitățile de cazare au aer condiționat, televizoare, internet gratuit, balcoane și băi private cu articole de toaletă incluse gratuit.
De asemenea, proprietatea pune la dispoziție o terasă și grădină, cafenea și bar, recepție cu program non-stop și un depozit pentru bagaje, camere de familie și parcare privată gratuită.
Plaja cea mai apropiată se află la 300 de metri.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900178

Telefon: 0341 420 333 / 0722 501 974

Email: office@romantichotel.ro

Facebook: www.facebook.com/RomanticMamaia

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/romantic.ro.html

Website: www.hotelromantic.ro/

Notă recenzii Google: 4.0/5 din 111 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.5/10 din 136 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here