Hotel Rusu – Petroșani

Descriere: Dacă vă întrebați în ce loc frumos puteți merge și admira un peisaj montan, hotelul Rusu poate fi alegerea perfectă. Situat la 10 km de orașul Petroșani, hotelul oferă turiștilor cazați aici un centru de spa și wellness ce include căzi cu hidromasaj, saune și masaje (pentru un cost suplimentar), dar și camere moderne și elegante.
Camerele sunt dotate cu toate cele necesare unei bune șederi (au minibar, TV și băi private), unele dintre ele au și balcon, iar hotelul pune la dispoziție și un lounge comun.
O priveliște încântătoare a munților Retezat se poate admira din sala de mic dejun, iar la restaurantul hotelului se pot servi mâncăruri românești gustoase.
Ca activități puteți juca tenis de masă, biliard sau darts. Proprietatea are amenajat atât un teren de joacă pentru copii, cât și unul de fotbal.

Adresă: Strada Timişoara 34, Petroșani

Telefon: 0760 174 339 / 0742 087 221 / 0742 087 222 / 0354 108 510

Email: info@hotelrusu.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelrusu/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/rusu.ro.html

Website: www.hotelrusu.ro

Notă recenzii Google: 4.4/5 din 787 recenzii

Notă recenzii Booking: 8,5/10 din 427 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here