Hotel Scapino – Mamaia

Descriere: Cu o arhitectură aparte, amplasare ideală și servicii de calitate, hotelul Scapino din Mamaia atrage an de an noi turiști, oferindu-le unități de cazare moderne, vedere panoramică, un bar și un restaurant à la carte.
Astfel, camerele au dotări precum: aer condiționat, minibar, seif, televizoare, chicinete utilate și băi cu articole de toaletă incluse gratuit. La restaurantul proprietății se pot servi preparate din bucătăria locală și cea internațională. Pe lângă toate acestea, hotelul pune la dispoziție o terasă, parcare privată și supravegheată, recepție cu program non-stop, săli pentru evenimente, depozit pentru bagaje și room service.
În apropierea hotelului Scapino se află parcul acvatic Aqua Magic, Telegondola Mamaia, Satul de Vacanță, restaurante, cafenele și cluburi.

Adresă: Constanța 900001

Telefon: 0341 180 025

Email: office@hotelscapino.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelScapinoMamaia

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/scapino.ro.html

Website: www.hotelscapino.ro/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 178 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.1/10 din 611 recenzii

One comment

  1. Am fost in iulie2021 un sejur de 2 nopți , curățenie buna, au schimbat prosoapele a doua zi,cazarea f faina, dar mâncarea lasă de dorit pt 4 stele. Nu aveai ce sa alegi prea multe la micul dejun iar la prânz și cina fff slaba mâncarea. Am ales cu pensiune completa dar seara eram doar noi 3 la masa. Nu știu de ce la acele prețuri nu este mâncare destula și sa ai mai multe variante de ales. Seara trebuia sa te încadrezi într-un meniu de 60 lei dacă nu plăteai suplimentar diferența.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here