Hotel Silva Busteni

Descriere: Situat la poalele Munților Bucegi, hotelul Silva se află chiar lângă telecabina spre Babele și își așteaptă oaspeții într-un decor clasic elegant, punându-le la dispoziție camere spațioase, cu toate dotările, un restaurant cu preparate tradiționale și internaționale, un bar, o terasă și 5 săli de conferințe potrivite pentru întâlniri de afaceri.
Alte facilități apreciate: posibilitatea de transfer de la aeroport sau către aeroport; hotelul servește un mic dejun tip bufet; personalul este foarte amabil; accesul la internet este gratuit.
În apropierea proprietății se află mai multe pârtii de schi, dar și Fun Park Kalinderu, Castelul Cantacuzino, Buşteni – Babele, Castelele Peleș, Pelișor și Stirbey.

Adresă: Strada Telecabinei 54A, 105500 Buşteni

Telefon: 0244 321 412

Email: rezervari@hotelsilva.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Hotel.Silva/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/silva-busteni.ro.html

Website: https://www.hotelsilva.ro/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 1108 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.4/10 din 1080 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here