Hotel Ski&Sky – Predeal

Descriere: Hotelul de 4 stele din stațiunea montană Predeal se află chiar lângă un telescaun și oferă turiștilor o priveliște de vis înspre munții Bucegi, Piatra Mare, masivul Postăvarul sau pârtiile de schi.
Unitățile de cazare sunt mari și confortabile, cu băi private și toate cele necesare incluse. Mesele se pot servi la restaurantul hotelului, un loc elegant prevăzut cu o sală pentru micul dejun, un bar și un lounge. Aici puteți încerca atât mâncăruri românești, cât și preparate internaționale.
Recepția este deschisă non-stop, iar personalul hotelului este foarte prietenos.
Oaspeții cazați aici se pot bucura și de facilitățile de wellness în cadrul centrului de spa și wellness. Proprietate oferă, printre altele, și săli de conferințe și evenimente (contra unei taxe adiționale).

Adresă: Strada Liviu Rebreanu nr. 2, Predeal 505300

Telefon: 0738 754 759

Email: rezervari@hotelskisky.ro

Facebook: www.facebook.com/atriumcollection/

Instagram: https://www.instagram.com/skiskypredeal/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/ski-sky.ro.html

Website: www.hotelskisky.ro/ro/

Notă recenzii Google: x/5 din x recenzii

Notă recenzii Booking: 8.7/10 din 809 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here