Hotel Sulina International – Mamaia

Descriere: Oferind cazare cu acces imediat la plajă, Sulina International este un hotel foarte apreciat datorită interioarelor luxoase și moderne, poziției excelente și serviciilor de calitate oferite.
Camerele decorate cu elemente neoclasice și mediteraneene, echipate cu aer condiționat, TV, minibar și balcon asigură un sejur cât mai relaxant la mare.
Terasă, loc de joacă pentru copii, restaurant cu preparate à la carte din bucătăria internaţională, bar, internet gratuit în întreaga proprietate, toate acestea sunt avantaje care conving imediat că hotelul Sulina International este locația ideală pentru vacanță.
Printre altele, oaspeții se pot bucura de servicii precum: recepţie deschisă nonstop, săli de conferințe și evenimente, room service, cameră de bagaje și menaj zilnic.
În apropiere se află Aqua Magic, Satul de Vacanță din Mamaia, Delfinariu și plajele Mamaia Beach, Myrtos și Crema Summer Club and Beach.

Adresă: bd. Mamaia, statiunea Mamaia, 900001

Telefon: 0728 330 703 / 0341 180 047

Email: contact@hotelsulinamamaia.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelSulinaInternational/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/sulina-international.ro.html

Website: www.hotelsulinamamaia.ro/

Notă recenzii Google: 4.4/5 din 1113 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.5/10 din 565 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here