Hotel Victoria – Mamaia

Descriere: Hotelul Victoria din stațiunea litorală Mamaia pune la dispoziția turiștilor unități de cazare cu vedere panoramică, două restaurante, un bar, terasă și loc de joacă pentru copii.
Camerele în care sunt cazați oaspeții sunt echipate cu aer condiționat, TV, minibar și internet gratuit, iar mâncarea servită aici este atât din bucătăria tradițional românească, cât și din cea internațională.
Proprietatea este situată chiar lângă plajă, în proximitatea parcului Aqua Magic și a Cazinoului Mamaia și își întâmpină oaspeții cu o recepție deschisă non-stop, un personal amabil și profesionist, diferite facilități moderne și activități.
Hotelul Victoria oferă atât acces imediat la plajă, cât și acces la o terasă cu grădină, șezlonguri și umbrele de plajă, o cafenea, bufet potrivit copiilor și zonă de joacă pentru cei mici.

Adresă: Mamaia, Mamaia, Constanta 900001

Telefon:  0241 480 390

Email: rezervari@victoriaresort.ro

Facebook: www.facebook.com/Hotel-Victoria-Resort-Mamaia-2331842317105506/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/victoria-constanta.ro.html

Website: www.hotelvictoria.ro/

Notă recenzii Google: 3.6/5 din 1542 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.7/10 din 736 recenzii

One comment

  1. Cele mai frumoase concedii sunt la Mamaia, Hotel Victoria. De ani de zile vin si pentru nimic in lume nu as schimba locatia. Sunteti extraordinari ! De la an la an ne surprindeti cu ceva nou si minunat. Toti sunteti nemaipomeniti, servicii de calitate, curatenie, masa variata si gustoasa. Abea astept sa vin in iulie. Imi este dor de toti. Va pup,va iubesc si sa ne revedem sanatosi !

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here