House of Dracula Hotel

Descriere: Oaspeții cazați la House of Dracula din Poiana Brașov se pot bucura de o priveliște încântătoare a munților Carpați, dar și de centrul de spa modern, camerele spațioase și confortabile, restaurantul cu cramă sau de atmosfera medievală.
La restaurantul hotelului se pot servi atât mâncăruri românești, cât și internaționale, preparate diverse și foarte gustoase.
Zona de spa și de fitness include echipamente moderne, unitățile de cazare au toate cele necesare pentru o ședere plăcută, iar parcarea și accesul la internet sunt gratuite. Proprietatea pune la dispoziție și servicii de închirieri auto.

Adresă: Strada Poiana lui Stechil 22, Brașov 500001

Telefon: 0727 322 068 / 0372.689.800

Email: office@house-of-dracula.com

Facebook: https://www.facebook.com/HouseOfDraculaHotel

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/acasa-la-dracula.ro.html

Website: www.house-of-dracula.com

Notă recenzii Google: 4.3/5 din 578 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.5/10 din 1209 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here