Iaki Conference & Spa Hotel, Mamaia

Descriere: Iaki Conference & Spa Hotel se află la doar 20 de metri de plajă. Hotelul pune acces clienților acces la piscină, un resturant sezonier dar și un restaurant permanent. Camerele hotelului beneficiază de minibar și aer condiționat.Hotelul beneficiază și de un centra spa, piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness etc. Hotelul este de patru stele iar nota obținută pe Booking de la clienți este 8.9. De asemenea, pe Facebook hotelul a beneficiat de recenzii pozitive.

Adresă: Statiunea Mamaia, Constanța 900001

Telefon: 0241 831 025

Email: reservation1@iaki.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelIAKI

Instagram: www.instagram.com/hotel.iaki/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/iaki.ro.html

Website: www.iaki.ro/

One comment

  1. Pentru pretul platit, calitatea serviciior de cazare si curarenie este de maxim 2 stele. Personal restaurant nepregatit, mancare foarte proasta si scumpa, mic dejun de duzina, dezinteres total din partea intregului personal fata de client. Nu recomand si nu merita.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here