Lux Garden Hotel Azuga

Descriere: Hotelul își întâmpină oaspeții într-un cadru deosebit, punându-le la dispoziție interioare moderne, restaurant și bar, un centru de spa și wellness cu piscină, saune și sală de fitness și, mai presus de orice, o vedere panoramică aparte (Lux Garden se află la o altitudine de 993 metri, fiind încojurat de munții Bucegi).
La restaurantul proprietății puteți alege dintr-un meniu bogat și puteți servi mâncăruri din bucătăria internațională, deserturi sau băuturi rafinate.
Schi, snowboarding sau săniuș, dar și ciclism montan sau drumeții sunt activitățile preferate care se pot practica în zonă.
Parcarea este gratuită și supravegheată video.

Adresă: Strada Sorica 10, Azuga 105100

Telefon: 0372 057 100

Email: reservations@luxgardenhotel.ro

Facebook: www.facebook.com/hotelluxgarden?ref=hl

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/lux-garden.ro.html

Website: www.luxgardenhotel.com/

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 422 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.2/10 din 637 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here