MaraVali Seaview – Mamaia

Descriere: Moderne și elegante, apartamentele MaraVali Seaview din Mamaia oferă toate cele necesare pentru o vacanță perfectă. Astfel, fiecare unitate de cazare este echipată cu bucătărie funcțională, living cu canapea extensibilă, zonă de relaxare, dormitoare și băi.
În bucătărie, oaspeții vor găsi plită de gătit, fierbător, frigider, mașină de spălat, ustensile de bucătărie, iar în living, un loc de luat masa. Printre facilitățile camerei, mai menționăm facilitățile de călcat, existența uscătorului de rufe și a suportului de haine.
Apartamentele sunt spațioase și confortabile, sunt dotate cu internet gratuit, aer condiționat, iar unele dintre ele au scaune de masaj pentru un plus de relaxare. Fiind situat chiar lângă plajă, oaspeții se pot bucura de o priveliște încântătoare fie de pe balcon, fie de la terasă. Micul dejun este de tip bufet și se servește zilnic.

Adresă: Strada Lotus nr 9, Constanța 905700

Telefon: 0731 254 766

Email: vacarasuatena@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/people/Sea-View-Apartments-Mamaia/100057245396629/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/maravali-seaview-mamaia.ro.html

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 10 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.2/10 din 62 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here