New Splendid Hotel & Spa – Mamaia

Descriere: Hotelul de 4 stele New Splendid are o poziție excelentă, la numai 200 de metri de plaja Kudos din stațiunea Mamaia, oferindu-le turiștilor (pe lângă vederea încântătoare) interioare elegante și facilități ultramoderne.
Accesul la centrul spa și la piscina interioară este gratuit, la fel cum este și parcarea privată sau accesul la internet WiFi.
Unitățile de cazare sunt spațioase și au un mobilier modern, iar unele dintre ele au zonă de relaxare, terasă sau balcon astfel încât, cei cazați aici să se bucure de confort și liniște. În plus, la restaurantul proprietății, oaspeții pot servi preparate locale sau internaționale dintr-un meniu variat și pot savura, la bar, diverse băuturi.
La o distanță de 3 km de hotel se află atât Cazinoul Mamaia, cât și Aqua Magic și Teatrul de vară Albatros.

Adresă: Bulevardul Mamaia 477, Constanța 900001

Telefon: 0341 412 541 / 0729 084 128

Email: office@splendidhotel.ro

Facebook: www.facebook.com/Splendid.Hotel

Instagram: https://www.instagram.com/splendid_hotel/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/new-splendid-amp-spa-adults-only-16.ro.html

Website: www.splendidhotel.ro

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 530 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 1194 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here