Old Town Hotel – Timișoara

Descriere: Hotelul de 4 stele Old Town din Timișoara impresionează prin aspectul său grandios, interioarele luxoase și numeroasele facilități moderne pe care le pune la dispoziția oaspeților.
Unitățile de cazare sunt decorate cu bun gust și sunt dotate cu aer condiționat, băi private, birouri, zone de relaxare și, mai mult decât atât, toate camerele au vedere frumoasă. Pentru o ședere cât mai plăcută, restaurantul proprietății servește zilnic oaspeților săi un mic dejun tip bufet, dar și preparate à la carte din bucătăria italiană.
Tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, transfer la/ de la aeroport, room service, personal amabil, săli de evenimente, recepție și securitate non-stop sunt doar câteva din serviciile oferite de Old Town Hotel Timișoara turiștilor pentru un sejur cât mai liniștit.
În imediata apropiere a proprietății se află Catedrala Ortodoxă Timișoara, Iulius Mall, Castelul Huniade și diverse restaurante și cafenele.

Adresă: Strada Emanoil Ungureanu nr.2, Timișoara 300079

Telefon: 0356 880 300

Email: contact@hoteldesavoya.com

Facebook: www.facebook.com/HotelDeSavoya/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/desavoya.ro.html

Website: www.old-town-de-savoya.timisoarahotelsweb.com

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 81 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 863 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here