Descriere: Dacă vă plănuiți vacanța și vă gândiți la un loc deosebit din țară, puteți alege Fabesca Boutique Hotel & SPA din stațiunea Sovata, o destinație ideală pentru liniște și recreare. Locația are un design aparte, cu interioare minimaliste și facilități moderne precum: centru spa cu zonă de relaxare cu bar și terasă, 2 piscine interioare, 3 saune și centru de fitness.
Majoritatea camerelor au balcon sau terasă, pe lângă dotările standard ce se găsesc peste tot (aer condiționat, minibar, birou, TV, Wi-Fi gratuit, băi private). Oaspeții cazați aici pot servi masa la restaurantul hotelului, unde preparatele sunt pregătite de bucătarul șef, iar mai apoi se pot relaxa în lounge-ul luxos cu bibliotecă.
Pe lângă toate acestea, proprietatea pune la dispoziție și săli de conferințe cu capacitatea de 90 de locuri, potrivite pentru diferite evenimente sau întâlniri.
Recepția are un program non-stop, iar personalul hotelului este profesionist și foarte amabil.
Zona în care este situat hotelul este cunoscută pentru facilitățile balneare, cu efecte terapeutice (în imediata apropiere se află lacul helioterm Ursu și Salina Praid).

Adresă: Strada Vulturului 39, Sovata 545500

Telefon: 0365 100 150 / 0731.027.639

Email: hotel@fabesca.ro

Facebook: www.facebook.com/Fabesca-Boutique-Hotel-1089199397805459

Instagram: www.instagram.com/fabescaboutiquehotel/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/boutique-fabesca.ro.html

Website: www.fabesca.ro

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 639 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.8/10 din 771 recenzii