Descriere: Aflat în Păltiniș, Castelnor este un loc aparte, dacă e să vorbim de arhitectura sa, atenția la detalii, decorațiunile sau terasele cu vedere. Oaspeții cazați în acest loc se bucură de restaurantul hotelului, de piscina în aer liber, cea interioară sau de centrul de fitness. Castelnor pune la dispoziție un bar, un lounge comun, grădină, Wi-fi gratuit, dar și o recepție non-stop, depozit de bagaje și room-service. Aici, aveți parte de mic dejun continental sau tip bufet.
Farmecul acestui loc este dat și de faptul că personalul este amabil, mâncarea este gustoasă, iar toate camerele includ o zonă de relaxare, birou, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și băi private cu toate articolele necesare. Zona din jur este cunoscută pentru schi și ciclism.
În apropiere aveți pârtia de schi Onceşti – Păltiniş, Arka Park, Pârtia Trecătoarea lupilor și Muzeul în aer liber ASTRA. Orașul Sibiu se află la 30 de kilometri, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Sibiu, situat la 18 km de Castelnor (proprietatea pune la dispoziție un serviciu de transfer de la/ către aeroport pentru un cost suplimentar).

Adresă: DJ 106A, 550001 Păltiniş, România

Telefon: 0734 454 322

Email: office@castelnor.ro

Facebook: https://www.facebook.com/castelnor/

Instagram: https://www.instagram.com/castelnor/?hl=ro

Rezervare Bookinghttps://www.booking.com/hotel/ro/castelnor.ro.html

Website: https://www.castelnor.ro/