Descriere: Un sejur petrecut la Nayino Resort Hotel poate fi cea mai bună alegere dacă doriți ca vacanța pe litoralul românesc să fie una deosebită.
Hotelul din Mamaia Nord pune la dispoziția oaspeților săi două piscine în aer liber, un lounge pe acoperiș, terasă și grădină, bar și restaurant, sesiuni de yoga și parcare privată, gratuită. Pe lângă toate acestea, se adaugă bineînțeles, unități de cazare moderne, spațioase și cu priveliște, room service, un personal amabil și profesionist.
Camere și suitele sunt decorate în colori vii, au TV cu ecran plat, băi proprii și internet gratuit, iar restaurantul proprietății servește mâncăruri cu specific mediteranean. În plus, la Nayino Resort Hotel, oaspeții pot practica diferite activități (tenis de masă, darts, aerobic sau pot închiria biciclete pentru a explora împrejurimile).
Bar la piscină, acces imediat la plajă și mare, cameră de bagaje, șezlonguri sau paturi de plajă – toate acestea sunt puse la dispoziție oaspeților pentru ca șederea aici să fie una frumoasă și relaxantă.

Adresă: Strada D5 Nr. 6, Mamaia-Sat 905700

Telefon: 0728 307 212 / 0728.307.213

Email: Rezervari@Nayino.Ro

Facebook: www.facebook.com/nayinoresorthotel/

Instagram: www.instagram.com/nayino.resort.hotel.mamaia/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/nayino.ro.html

Website: www.nayino.ro

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 411 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.2/10 din 497 recenzii