Pirates Resort – Mamaia

Descriere: Remarcându-se prin designul aparte și tematic al camerelor, vederea panoramică și serviciile de calitate oferite, Pirates Resort poate fi locația ideală pentru o vacanță deosebită.
Acces imediat la plajă, terasă cu grădină, restaurant și bar, recepție cu program non-stop și depozit pentru bagaje, lounge comun și facilități de business, 2 piscine și șezlonguri de plajă: toate aceste sunt puse la dispoziție oaspeților pentru ca șederea lor aici să fie una cât mai plăcută.
Camerele au aer condiționat, televizoare, minibar și balcon, internet gratuit și băi private cu articolele de toaletă incluse gratuit, iar la restaurant se pot încerca preparate cu specific internațional. Proprietatea mai oferă și un loc de joacă și club pentru cei mici, seri cu cină tematică și divertisment, parcare privată gratuită și un magazin de cadouri.

Adresă: Constanța 900001

Telefon: 0341 452 326

Email: office@hotelbicaz.ro

Facebook: www.facebook.com/PiratesResort

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/bicaz-pirates-resort.ro.html

Website: www.piratesresort.ro/index.php/ro/

Notă recenzii Google: 4.2/5 din 1108 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.6/10 din 549 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here