Pleiada Boutique Hotel & Spa – Iași

Descriere: Hotelul de 5 stele din Iași poate fi alegerea perfectă pentru o vacanță relaxanță, Pleiada Boutique aflându-se la 5 km de centrul orașului, într-o zonă foarte liniștită. Ridicându-se la cele mai înalte standarde, proprietatea oferă atât unități de cazare moderne, cât și facilități de spa și wellness. Acestea din urmă includ o piscină interioară, o saună, cadă cu hidromasaj, masaje și pachete de spa/ wellness.
La restaurantul hotelului se pot încerca preparate dintr-o gamă variată de mâncăruri tradiționale sau internaționale, iar în timpul verii, mesele principale ale zilei se pot servi pe terasa hotelului, un loc cu o priveliște minunată.
Printre alte servicii puse la dispoziție oaspeților cazați aici, se numără și serviciul gratuit de transfer la/ de la aeroport, centru modern de conferințe, parcare privată gratuită, recepție deschisă non-stop, dar și activități precum tur/curs despre cultura locală, tururi cu bicicleta, tururi de mers pe jos sau seri cu cină tematică.
În apropiere se află Mânăstirea Cetățuia, Palatul Culturii din Iași, Catedrala Metropolitană, teatru și opera, dar și multe alte atracții turistice care merită vizitate.

Adresă: Șoseaua Bucium nr.18B, Iași 700280

Telefon: 0332 425 425

Email: reservations@hotelpleiada.ro

Facebook: www.facebook.com/HotelPleiada/

Instagram: www.instagram.com/hotelpleiada/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/pleiada-boutique-hotel-and-spa.ro.html

Website: www.hotelpleiada.ro

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 1331 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.4/10 din 1183 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here