Ramada by Wyndham Oradea

Descriere: În imediata apropiere a centrului istoric al orașului Oradea, hotelul Ramada își primește oaspeții într-o ambianță plăcută și comodă, punându-le la dispoziție facilități de wellness și spa, terasă cu 2 căzi cu hidromasaj și priveliște, săli de conferinte, camere spațioase și moderne.
De asemenea, cei cazați aici se pot bucura de un centru de fitness, 2 saune, o cameră salină, un spațiu de relaxare, internet și parcare gratuite.
Fiecare unitate de cazare are Smart TV, seif pentru laptop, minibar, băi private, control climacteric digital și aparat de ceai/cafea.
La restaurant, se pot servi preparate culinare internaționale. Ca activități de divertisment, oaspeții pot opta pentru bowling, tenis de masă, biliard sau un film la mall-ul din apropiere (aflat la doar câteva minute de mers cu mașina).

Adresă: Calea Aradului 9, Oradea 410223

Telefon: 0359 403 333

Email: reservations@ramadaoradea.ro

Facebook: www.facebook.com/ramadabywyndhamoradea

Instagram: https://www.instagram.com/ramada_by_wyndham_oradea/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/ramada-oradea.ro.html

Website: www.ramadaoradea.ro

Notă recenzii Google: 4,6/5 din 1629 recenzii

Notă recenzii Booking: 9/10 din 1241 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here