Ramada Parc Hotel – București

Descriere: Aflat în nordul Bucureștiului, în apropierea Centrului de Expoziții Romexpo, hotelul Ramada Parc oferă camere și suite Business Class, un club de wellness, două piscine, 16 săli mari de conferințe, un restaurant elegant ce servește preparate românești și internaționale și multe alte facilități ultramoderne.
Interioarele se ridică la înălțimea celor mai exigente cerințe, la fel și serviciile puse la dispoziția oaspeților. Spre exemplu, clubul Vitality Wellness include o piscină interioară, 2 saune, săli de fitness și gimnastică aerobică, iar în incinta proprietății Ramada Parc mai sunt un salon de înfrumusețare și un butic de cadouri.
Terasa și grădina restaurantului sunt locuri confortabile și ideale pentru un plus de relaxare, iar barul hotelului este perfect pentru întâlniri sau o băutură rafinată.
La Ramada Parc sunt gratuite următoarele: parcare privată și supravegheată, internet, mic dejun și spa (accesul la spa este gratuit pentru oaspeții cazați în suite și în camerele Business Class).
Poziția excelentă a hotelului – în apropierea unor importante clădiri de birouri, la 4 km de centrul orașului, la distanță de 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Henri Coandă -, camerele mari, personalul amabil și profesionist, dar și facilitățile de spa și wellness fac din Ramada Parc alegerea ideală atât pentru cazarea în interes de afaceri, cât și pentru un sejur deosebit.

Adresă: Bulevardul Poligrafiei 3, București 013704

Telefon: 021 549 2000

Email: –

Facebook: www.facebook.com/RamadaBucharestConventionCenter/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/bestwesternparchotel.ro.html

Website: www.ramadabucharestparc.ro/ro/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 2717 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.3/10 din 4375 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here