Ramada Sibiu Hotel

Descriere: Mii de turiști îl vizitează anual, Sibiu fiind un oraș medieval care are ce oferi atât din perspectiva istoriei, cât și a arhitecturii. În centrul istoric al orașului, la 50 de metri de Piața Mare, se află Ramada Sibiu, un hotel modern de 4 stele, cu un lift panoramic; un hotel care pune la dispoziția oaspeților săi unități de cazare spațioase, un restaurant, 2 baruri și un centru mare de conferințe.
În imediata apropiere, la doar 2 minute de mers pe jos, se află Teatrul Naţional Radu Stanca, la 5 minute- Catedrala Sfânta Treime, Podul Minciunilor şi Muzeul de Istorie, iar la 10 minute distanță de proprietate se află Muzeul Bruckenthal.
Camerele sunt dotate cu toate cele necesare, personalul este atent și profesionist, accesul la internet este gratuit, iar animalele de companie sunt acceptate și ele.

Datorită aerului său istoric, Sibiu este un oraș care merită vizitat cel puțin o dată în viață, iar Ramada Hotel poate fi o alegere bună pentru o ședere plăcută și relaxantă.

Adresă: Strada Emil Cioran Nr 2, 550025 Sibiu

Telefon: 0269 235 505

Email: reservations@ramadasibiu.ro

Facebook: https://www.facebook.com/hotelramadasibiu/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/ramada-sibiu.ro.html

Website: https://ramadasibiu.ro/

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here