Rizzo Boutique Hotel

Descriere: În imediata apropiere a patinoarului din Poiana Brașov, hotelul Rizzo Boutique pune la dispoziția oaspeților săi un centru de spa cu piscină interioară încălzită, facilități de wellness ce includ saună și cadă cu hidromasaj, dar și unități de cazare moderne, cu vedere la împrejurimile proprietății.
La restaurantul hotelului puteți servi mâncăruri internaționale, iar în lounge barul confortabil vă puteți bucura de o cafea sau un cocktail, într-o ambianță plăcută și elegantă.
Camerele hotelului sunt dotate cu toate cele necesare, cu acces gratuit la internet și băi private, iar centrul de spa al hotelului oferă acces direct la grădină și terasă.
Lângă Rizzo Boutique se află pârtia de schi Bradul și Lacul Miorița. Turiștii pot vizita și centrul Brașovului sau castelul Bran.

Adresă: Strada Valea Lungă Poiana, Brașov 500001

Telefon: 0368 100 160 / 0368-100.161 / 368-100.162

Email: info@rizzohotel.ro

Facebook: https://www.facebook.com/rizzohotel/

Instagram: https://www.instagram.com/rizzopoianabrasov/

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/the-rizzo-boutique-spa.ro.html

Website: https://www.rizzohotel.ro/

Notă recenzii Google: 4.25 din 504 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.6/10 din 800 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here