Safrano Palace Hotel

Descriere: Pentru o vacanță frumoasă și relaxantă, puteți alege cu încredere Safrano Palace din centrul istoric al orașului Brașov, un loc aparte, cu decoruri ce încă păstrează acel aer distinct. Interioarele sunt dotate cu toate cele necesare pentru o ședere plăcută: TV cu ecran plat, aparat de preparare a ceaiului/cafelei, acces gratuit la internet și băi private.
Micul dejun este bogat și consistent, recepția proprietății este deschisă non-stop, personalul este foarte amabil, iar locația lângă Piața Sfatului este una excelentă. Biserica Neagră, Strada Sforii, Sinagoga, precum și o serie de pub-uri și restaurante se află în imediata apropiere a proprietății Safrano Palace. La 3,4 km se află Complexul Paradisul Acvatic.

Adresă: Piața Sfatului 23, Brașov 500025

Telefon: 0720 933 555 / 0368.444.333

Email: contact@hotelsafrano.ro

Facebook: https://www.facebook.com/safranopalace.ro

Rezervare Booking: https://www.booking.com/hotel/ro/safrano-bed-amp-breakfast.ro.html

Website: https://hotelsafrano.ro/

Notă recenzii Google: 4.6/5 din 398 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.2/10 din 1958 recenzii

One comment

  1. Totul e la superlativ.. mâncare bună, curățenie și camerele sunt de o frumusețe ieșită din comun. Mi-a plăcut mult și că este în centru și am avut ce sa vizitez prin zonă.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here