SOLID MAGIC RESIDENCE – Mamaia

Descriere: Aparthotelul din Mamaia, marca Solid Magic Residence, poate fi locul ideal pentru o vacanță fie în doi, fie cu familia sau prietenii. Unitățile de cazare au toate dotările moderne: bucătărie funcțională cu frigider, cuptor și fierbător, living, băi și dormitoare mobilate elegant și cu toate cele necesare pentru o ședere plăcută. Pe lângă acestea, apartamentele sunt spațioase, au aer condiționat și balcoane cu vedere la grădină și lac.
Pentru un plus de relaxare, oaspeții au acces la o grădină cu terasă.
În imediata apropiere a proprietății se află Aqua Magic, Telegondola Mamaia, Satul de Vacanță, plaja Mamaia Beach, Delfinariu, dar și restaurantele Laguna și Taverna Constanța.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanta 900001

Telefon:  0733 002 722 / 0726 717 792 / 0723655790

Email: info@solidmagicresidence.ro

Facebook: www.facebook.com/SolidMagicResidence/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/solid-magic-residence.ro.html

Website: www.solidresidence.ro

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 35 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.3/10 din 428 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here