Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Va rugăm să citiți Termenii de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare, vă rugam sa nu folosiți acest website.

1. Despre Website.

1.1 Parerihotel.Ro este un portal informativ cu recenzii reale asupra unităților de cazare din România.

1.2 Nu favorizăm sau defavorizăm intenționat nici o unitate de cazare publicată în cadrul site-ului.

1.3 Toate recenziile și comentariile sunt adăugate de vizitatori reali și nu suntem responsabili de veridicitatea acestora.

1.4 Tot conținutul publicat este informativ și nu suntem responsabili pentru eventualele erori sau omisiuni.

1.5 Toate datele publicate (domeniu, companie, logo, imagini, etc) ale fiecărei unitate de cazare descrisă, aparțin în exclusivitate proprietarilor și nu avem nicio intenție de a încălca aceste drepturi de proprietate.

1.6 Recenziile autorilor noștrii sunt subiective, neinteracționând cu unitatea de cazare respectivă.

1.7 Conținutul gazduit de acest Website este oferit, fară perceperea vreunei taxe de acces, oricarui vizitator și/sau utilizator.

1.8 Anumite pagini găzduite pot conține link-uri de afiliere prin platformele ProfitShare sau 2Performant. Link-urile de afiliere fac trimitere pe pagina oficială a magazinului în cauză.

1.9 Nu dorim să promovăm un anume hotel/unitate de cazare sau să recomandăm vizitatorilor să interacționeze cu un anumit hotel/unitate de cazare.

2.0 Anumite pagini din website pot conține un link de afiliere către magazinul online Emag.ro prin platforma ProfitShare.

2. Reguli de utilizare și conduita vizitatorilor/utilizatorilor.

2.1 Vă oferim posibilitatea de a împărtăși în cadrul website-ului, impresiile și experiențele legate de hotel/unitate de cazare.

2.2 Raspunderea privind acuratetea si realitatea informatiilor, datelor si mesajelor pe care le furnizati va revine exclusiv dumneavoastra.

2.3 Comentariile/review-urile ce nu conțin un limbaj adecvat, vor fi editate/șterse.

3. Limitarea răspunderii

3.1 Websiteul nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor gazduite pe Site. Dacă se consideră că orice informație gazduita de Website violează drepturile legale ale persoanelor fizice sau juridice in cauza, este necesara semnalarea acestei situatii prin formularul de contact, impreuna cu probe precise și relevante care combat informațiile găzduite.

3.2 Website-ul nu susține prin publicare parerile exprimate. Site-ul are un rol neutru, de facilitare a accesului publicului la informații despre hotel/unitate de cazare. Ne declinăm orice raspundere care decurge din sau în legatură cu accesul sau utilizarea Website-ului nostru sau oricărui hotel/unitate de cazare cu care este legat, în masura permisă de legislatia în vigoare.

Link-uri utile:

Art. 30 – Libertatea de exprimare

© Parerihoteluri.ro