Tomis Garden Aparthotel – Mamaia

Descriere: Cu o poziție centrală în stațiunea Mamaia, interioare și facilități care se ridică celor mai exigente cerințe, Aparthotelul Tomis Garden pune la dispoziția oaspeților săi unități de cazare moderne și elegante în sistem self-catering. Acestea au o zonă de relaxare cu balcon, dormitor, baie, o chicinetă cu frigider, aparat pentru prepararea unei băuturi calde și loc de luat masa. Apartamentele sunt mobilate funcțional cu sistem de climatizare, televizor cu ecran plat, internet gratuit și articole necesare pentru baie.
La cafenea sau la bar, la terasă ori în grădină, oaspeții se pot bucura de liniște și relaxare, iar pentru familiile cu copii, proprietatea pune la dispoziție un loc de joacă pentru cei mici.
Parcarea privată este gratuită, recepția are program non-stop, iar la hotel se află și o cameră pentru bagaje. Pentru o taxă adițională este disponibil și serviciul de transfer la/ de la aeroport.

Adresă: Bulevardul Mamaia 430A, Constanța 900001

Telefon:  0737 144 804 / 0241 480 975

Email: contact@tomisgarden.ro

Facebook: www.facebook.com/Tomis.Garden.Aparthotel

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/tomis-garden-aparthotel.ro.html

Website: www.tomisgarden.ro/

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 245 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.2/10 din 790 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here