Unirea Hotel & Spa

Descriere: Aflat chiar în Piața Unirii, în proximitatea Universității Alexandru Ioan Cuza, hotelul Unirea din Iași pune la dispoziția oaspeților săi un centru de spa și wellness ce includ o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj și sală de fitness, un centru de conferințe, dar și unități de cazare moderne și confortabile.
Restaurantul Panoramic de la ultimul etaj servește mâncăruri atât din bucătăria românească, cât și cea internațională, iar în holul luxos se află un lounge bar.
Oaspeții cazați aici se pot bucura de diferite masaje și tratamente. Accesul la internet este gratuit, recepția are program non-stop, iar personalul este foarte atent.
În împrejurimi, aveți Palatul Culturii și Catedrala Mitropolitană, restaurante și cafenele, dar și alte atracții turistice.

Adresă: Piața Unirii nr. 5, Iași 700056

Telefon: 0232 205 000

Email: rezervari@hotelunirea.ro

Facebook: www.facebook.com/hotel.unirea/

Instagram: https://www.instagram.com/hotel_unirea_iasi/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/unirea.ro.html

Website: www.hotelunirea.ro/ro/

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 2847 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.1/10 din 3221 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here