Vega Hotel – Galați

Descriere: Aflat în centrul orașului Galați, hotelul Vega poate fi locația perfectă pentru a petrece câteva zile din vacanță datorită facilităților pe care le pune la dispoziția oaspeților, dar și peisajului încântător al Dunării care se poate vedea din camere.
Interioarele sunt moderne și elegante, unitățile de cazare sunt foarte spațioase și confortabile, iar restaurantul, barul și terasa sunt alte locuri liniștite și frumos decorate în care vă puteți bucura de o mâncare sau băutură bună. Dacă ar fi să menționăm și alte servicii de calitate oferite celor cazați aici, am spune de personalul prietenos, micul dejun variat și consistent, parcarea și accesul la internet gratuite.

Adresă: Bulevardul Marea Unire 107, Galați 800329

Telefon: 0236 306 080

Email: office@vegahotel.ro

Facebook: www.facebook.com/VegaHotelGalati/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/vega-galati.ro.html

Website: www.vegahotel.ro/index.php

Notă recenzii Google: 4.3/5 din 643 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.8/10 din 348 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here