White Tower – Mamaia

Descriere: Aparthotelul White Tower poate fi locația ideală în care să vă petreceți vacanța pe litoral, datorită numeroaselor facilități moderne pe care le pune la dispoziția turiștilor.
Situată chiar lângă plajă și oferind, prin urmare, o vedere panoramică de la balcon, proprietatea are un centru de spa și wellness, 2 piscine, terasă, zonă de luat masa în aer liber, unități de cazare complet echipate, un restaurant și un bar.
Ca atare, apartamentele au aer condiționat, televizor cu ecran plat, baie privată, dormitor, bucătărie, zonă de relaxare și zonă de luat masa, pentru ca șederea aici să fie una cât mai plăcută și confortabilă. Restaurantul servește preparate din bucătăria mediteraneană și un mic dejun tip bufet sau à la carte.
Oaspeții se bucură de servicii precum: acces gratuit la internet, parcare privată gratuită, depozit pentru bagaje, room-service, bufet potrivit pentru cei mici; și de activități precum muzică/spectacol live sau seri cu cină tematică.

Adresă: Strada Lotus nr. 11, Constanța 900001

Telefon: 0751 065 780

Email: contact@whitetower.ro

Facebook: www.facebook.com/MamaiaWhiteTower

Instagram: https://www.instagram.com/whitetowermamaia/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/white-tower-mamaia.ro.html

Website: www.whitetower.ro/

Notă recenzii Google: 4.5/5 din 337 recenzii

Notă recenzii Booking: 7.7/10 din 202 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here