Wolkendorf Bio Hotel & Spa Brașov

Descriere: Complexul Wolkendorf Bio Hotel & Spa are un aer aparte datorită faptului că se află într-o zonă liniștită, înconjurată de păduri. Proprietatea pune la dispoziția oaspeților unități de cazare cu toate dotările moderne, facilități de spa și wellness, dar și un restaurant cu specific tradițional.
Centrul de spa include cadă cu hidromasaj interioară și cadă cu apă termală, iar camerele au un decor deosebit (după cum puteți observa și din imagini). Micul dejun tip bufet sau continental se servește zilnic, este foarte variat și consistent. În privința activităților de divertisment, cei mici pot petrece timpul la locurile de joacă special amenajate, iar adulții pot juca tenis de masă, darts sau pot închiria biciclete pentru a descoperi împrejurimile.
Wolkendorf Bio Hotel & Spa chiar este o locație perfectă dacă vă plănuiți vacanța într-un loc liniștit și relaxant.

Adresă: Helesteului, Comuna Vulcan, 507270 Brașov

Telefon: 0727 316 092

Email: reservations@wolkendorfhotel.ro

Facebook: www.facebook.com/wolkendorfhotel/

Instagram: https://www.instagram.com/wolkendorf_biohotel_spa/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/wolkendorf-bio-amp-spa.ro.html

Website: www.wolkendorfhotel.ro

Notă recenzii Google: 4.4/5 din 537 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.9/10 din 248 recenzii

2 comments

  1. De nota 10 și de mers macar o data în viață. M-a bucurat mult șederea aici, chiar dacă au fost doar 3 zile, m-am relaxat cum se cuvine. Faptul ca e poziționat in inima naturii m-a atras cel mai mult, fiindcă am luat o pauza de la “jungla urbană”. 🙂
    Recomand, m-as întoarce oricând.

  2. E un loc de vis, cu o gradina minunata. Camerele sunt frumoase, mari și curate, iar personalul foarte primitor.

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here