Zenith – Top Country Line – Mamaia

Descriere: Situată chiar lângă plajă, în partea de nord a stațiunii Mamaia, proprietatea Zenith-Top Country Line își întâmpină turiștii într-o atmosferă elegantă, punându-le la dispoziție unități de cazare moderne, facilități de spa și wellness, două restaurante și un centru de conferințe.
Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, seif, balcon și baie privată. Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria internațională, într-o atmosferă intimă și cu vedere panoramică.
Două piscine în aer liber, saună, cadă cu hidromasaj, masaje la un cost adițional și o sală de fitness sunt câteva dintre cele mai apreciate facilități de wellness, oaspeții bucurându-se în același timp și de vederea la Marea Neagră.
Pe lângă toate acestea, cele 5 săli spațioase din centrul de conferințe sunt echipate cu tehnologie multimedia și toate cele necesare pentru a găzdui cu success până la 400 de persoane.
În imediata apropiere a hotelului se află plaja Mamaia Beach, Vega Vintage Beach, Kudos, Aqua Magic, Telegondola Mamaia și Satul de Vacanță Mamaia.

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001

Telefon:  0732 121 606 / 0241 609 609

Email: bookings@zenithhotel.eu

Facebook: www.facebook.com/zenithhotel.eu/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/golden-tulip-mamaia.ro.html

Website: www.zenithhotel.ro/

Notă recenzii Google: 4.1/5 din 1565 recenzii

Notă recenzii Booking: 8.4/10 din 589 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here