Stavros Hotel – Mamaia

Descriere: Hotelul Stavros se află în zona de nord a stațiunii Mamaia și își întâmpină de fiecare dată oaspeții într-o atmosferă elegantă, cu interioare și facilități ultramoderne. Proprietatea de 4 stele pune la dispoziția celor cazați aici camere spațioase și foarte confortabile, restaurant, bar, cafenea și terasă, parcare privată gratuită, săli de evenimente și o recepție cu program non stop.
Fiind situat chiar lângă plajă, oaspeții se pot bucura de o vedere panoramică fie de la balcon, fie de pe terasa hotelului. Legat de unitățile de cazare, acestea sunt decorate cu mare atenție la detalii și echipate cu toate cele necesare unei bune șederi: aer condiționat, televizoare, zonă de relaxare, băi private, acces gratuit la internet.
Micul dejun tip bufet este bogat și consistent și se servește în fiecare dimineață.
Personalul hotelului Stavros este unul amabil și profesionist.

Adresă: Strada Lotus 4, Năvodari 905700

Telefon: 0739 884 010 / 0 341 456 089

Email: office@stavroshotel.ro

Facebook: www.facebook.com/Stavros-HOTEL-Mamaia-434119984023018/

Rezervare Booking: www.booking.com/hotel/ro/stavros.ro.html

Website: www.stavroshotel.ro

Notă recenzii Google: 4.7/5 din 104 recenzii

Notă recenzii Booking: 9.0/10 din 585 recenzii

Lasă un răspuns

Este interzisă folosirea cuvintelor obscene sau defăimătoare. Relatați strict situația, fără a folosi cuvinte ca: nesimțiți, neseriosi, etc. Comentariile cu rating de doar 1 stea acordat vor primi automat 3 stele.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 2 Mo. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here